Scroll Top

Nieuws

nk woningstofferen 2019

Schrijf je in voor het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen!

Woningstofferen. Een fascinerend ambacht dat vraagt om precisie, oog voor detail en waardering voor materialen. Om dit prachtvak wat meer prestige te geven, wordt in september het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) in de Evenementenhal in Gorinchem. Getalenteerde vakmensen kunnen zich nu aanmelden!

Vakbeurs

Woningstofferen is een kunst op zich waarvan het plezier zich gemakkelijk laat verklaren. Het moet toch een prettige beleving zijn om de meest bijzondere vloeren te mogen leggen, de lastigste trappen te bekleden of de mooiste gordijnen op te hangen? Zo denken de beste professionals op dit gebied er vast ook over. Zij verzamelen zich op het NKWP.

InCoDa

Het NKWP vindt plaats tijdens de Interieur Collectie Dagen(InCoDa) van 15 t/m 17 september 2019 in Gorinchem. Een vakbeurs waar nieuwe collecties op het gebied van vloeren, stoffering, wandbekleding en raamdecoratie centraal staan. Het NWKP is en onderdeel van deze beurs en wordt georganiseerd op zondag 15 en maandag 16 september. De deelnemers moeten meerdere opdrachten uitvoeren en maken kans op prijzen zoals bijzonder gereedschap en vernuftige machines.

Junior

Goed nieuws voor de jonge talenten. Op deze editie van Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen, is het voor het eerst mogelijk om als junior (onder de 23 jaar) deel te nemen. Dat kan op 17 september. Verder is er tevens een speciale wedstrijd voor vmbo-leerlingen van het Gilde Vakcollege Techniek te Gorinchem, ofwel de ‘Forbo Challenge’.

Geef je op!

Ben jij een echte vakman of vakvrouw en durf jij de competitie aan? Voor inschrijvingen of meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Peter van der Arend van het Hout- en Meubileringscollege,  p.vanderarend@hmcollege.nl).

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.