Scroll Top

Nieuws

Interieurvakman woningstoffeerder

Keihard trainen voor het NK Woningstofferen

Wie ergens kampioen in wil worden, zal keihard moeten trainen. Dat geldt ook voor het NK Woningstofferen dat volgende maand wordt georganiseerd. Dan gaan de beste woningstoffeerders van Nederland met elkaar de strijd aan.

Het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen vindt plaats tijdens de vakbeurs Incoda in Gorinchem (16, 17 en 18 september). Iedere woning- en/of projectstoffeerder kan meedoen aan dit NK, inclusief junioren die hun eigen competitie hebben. Tijdens het kampioenschap krijgen de deelnemers verschillende opdrachten waarbij diverse vloerbedekkingssoorten moeten worden gebruikt.

De organisatie van het NK is mede in handen van Woontotaal Academy. Bij dit trainingscentrum in Zoetermeer kwamen een aantal junioren bij elkaar om onder begeleiding van trainer John Keppel hun technieken te perfectioneren. Wij gingen kijken hoe het er tijdens de training aan toe ging.

Word ook interieurvakman m/v!
Nieuwsgierig naar hoe je zo’n vakman -of vrouw wordt? Kijk dan een bij de opleidingen voor de mogelijkheden.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.