Scroll Top

Nieuws

Vlogger Lise op pad met een interieurvakman

Vlogger Lise op pad met een interieurvakman

De interieurvakman. Vlogger Lise had er wel eens van gehoord, maar wat zo’n vakman of -vrouw nou precies doet, daar was wel nieuwsgierig naar. Dus pakte ze haar videocamera en ging ze langs bij junior woningstoffeerder Gerjan die druk bezig was een vloer te leggen.

Interieurvakman Gerjan werkt als woningstoffeerder bij Rhetap Wonen in Barneveld. Hij vertelt enthousiast over wat een woningstoffeerder allemaal doet: “Je legt verschillende soorten vloeren, bevestigt gordijnen en zonwering en je bekleedt trappen”. Wat hij leuk vindt aan zijn baan is dat elke dag weer anders is en je steeds bij verschillende klanten komt. Volop variatie dus en altijd lekker in de weer. Lise gaat de uitdaging aan en helpt een handje mee. Bekijk haar vlog om te zien hoe ze het er vanaf brengt.

Opleiding Interieurvakman

De woonbranche heeft veel nieuwe interieurvakmannen en -vrouwen nodig. Als je de opleiding voor interieurvakman m/v doet, heb je dan ook 100% baangarantie als je klaar bent. De MBO-opleiding duurt 2 of 3 jaar. Je gaat meteen aan de slag en werkt 4 dagen en gaat 1 dag naar school. Bekijk hier waar je de opleiding voor Interieurvakman kunt volgen.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.