Scroll Top

Nieuws

Interieurvakman woningstoffeerder Dave Amweg

Interieurvakman Dave Amweg maakt van elke vloer een kunstwerk

Woningstoffeerder Dave Amweg legt niet zomaar vloeren, hij maakt ware kunstwerken. Hij noemt zichzelf dan ook floor artist. Voor ingewikkelde motieven en opvallende patronen draait deze ervaren interieurvakman zijn hand niet om.

Hij doet mee aan nationale en internationale kampioenschappen en gooit daar hoge ogen. Zijn werk brengt hem op de meeste bijzondere plekken. Zo is Dave degene die de vloer heeft gelegd in het appartement van voetbalster Frenkie de Jong, die hem vanuit Barcelona in een filmpje voor zijn mooie werk bedankt! Op zijn kuit heeft hij een een tatoeage laten zetten van het mes waar hij mee werkt. Geen twijfel over mogelijk: hij is idolaat van zijn vak en vertelt enthousiast waarom.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.