Scroll Top

Nieuws

Keukenmonteur Johan

Primeur: Johan is de eerste officieel gediplomeerde keukenmonteur

Johan is de eerste leerling keukenmonteur in Nederland met een officieel diploma! En dan ook nog met het prachtige cijfer 8,0.

De eerste keukenmonteur met een diploma! Het is een geweldige stap voor de woonbranche die hard bezig is om goede interieurvakmensen op te leiden. Het Hoornbeeck College en de DB KeukenGroep hebben samen de opleiding Keukenmonteur (BBL, niveau 2) opgezet. Zo kunnen vmbo-leerlingen een goede, praktijkgerichte opleiding volgen om het vak van keukenmontage te leren.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.