Scroll Top

Nieuws

Interieurvakman Woningstoffeerder

Schrijf je in voor de webinar over de opleiding voor keukenmonteur en woningstoffeerder!

De woonbranche beleeft toptijden en zit te springen om goede interieurvakmensen. Op 16 en 20 november organiseren we twee webinars over de opleiding voor Interieurvakman- of vrouw. Een jonge keukenmonteur en ervaren woningstoffeerder vertellen alles over het vak en de opleiding.

Helaas kunnen we door corona niet op studiekeuzebeurzen staan om scholieren te laten kennismaken met de opleiding voor Interieurvakman of -vrouw. Meer we hebben een leuk alternatief! In plaats daarvan houden we tijdens de grote Voorlichtingsweek  twee webinars! De opleiding biedt 100% baangarantie, volop vrijheid en veel variatie en daarmee een heel aantrekkelijk perspectief. Genoeg redenen om enthousiast te worden!

Webinars

Op maandag 16 november van 17:00 tot 17:45 uur praten we met keukenmonteur Peter Siccama (19)  van Arma Keukens en Sanitair en komen we alles te weten over zijn vak en opleiding. Inschrijven kan hier

Op vrijdag 20 november van 15.30 tot 16.15 uur gaan we in gesprek met floor artist en kampioen woningstofferen Dave Amweg, over het mooie vak van woningstoffeerder en wat je tijdens de opleiding leert. Inschrijven kan hier.

Wil je vast kennismaken met Dave? Bekijk dan hier de video.

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.