Scroll Top

Nieuws

Interieurvakman MIlan Wagemans Wonen

Milan (17) is interieurvakman: “Ik word blij van blije reacties.”

Wat maakt het werk van een interieuvakman- of vrouw nou zo mooi? Milan Hendriks is 17 jaar en doet de BBL-opleiding voor Interieurvakman m/v woningstoffeerder bij het Deltion College in Zwolle. Hij leert vloeren leggen, trappen bekleden en raamdecoratie monteren. In deze video vertelt hij wat zijn werk zo leuk maakt.

Milan werkt 4 dagen in de week bij Wagenmans Wonen Wonen en Slapen uit Lemerveld. We lopen een dagje met hem mee om kijken hoe hij bij een klant van begin tot eind een vloer van PVC stoken legt. Hij vertelt waarom hij zo geniet van deze baan.
Kijk hier als je meer weten over het vak van interieurvakman/vrouw, en waar je deze opleiding kunt doen.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.