Scroll Top

Nieuws

Scholieren bij winkel Vallen Living

Vallen Living geeft kennismakingsochtend aan scholieren

Hoe laat je de ‘TikTok-generatie’ warmlopen voor een baan als allround interieurvakman/vrouw of interieuradviseur? Door te laten zien hoe prachtig de woonwereld is, natuurlijk. Het interieurbedrijf Vallen Living in Harmelen organiseerde daarom een speciale kennismakingsochtend voor scholieren.     

Nieuwe generatie is aan zet
‘Als je slim bent, werk je met je handen’, zo klinkt de reclamecampagne van uitzendbureau Randstad. Praktisch geschoolde studenten hebben de banen nu voor het uitkiezen. Leuk voor hen, iets minder leuk voor bedrijven die zoeken naar personeel, want het aanbod van banen is groot, een de pool met potentiele kandidaten klein . Ondernemers moeten creatief zijn om scholieren al op jonge leeftijd voor de -ambachtelijke- opleidingen in de woonbranche te interesseren. Het bedrijf Vallen Living in Harmelen, organiseerde daarom it voorjaar een rondleiding voor scholieren. Die werden ook meteen lekker aan het werk gezet, zoals je ziet in de video...

Een gouden tip voor ondernemers en medewerkers van een interieurbedrijf: neem eens contact op met een school in de buurt, voor een open dag of ander (klein) evenement. Heb je advies nodig om iets voor scholieren te organiseren? Stuur voor meer informatie een bericht naar info@interieur-vakman.nl.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.