Scroll Top

Ouders & verzorgers

Interieurvakman m/v is de leukste opleiding voor echte doeners! Plus 100% zeker van een baan en een mooie toekomst!

Als ouder, verzorger of begeleider wil je natuurlijk het beste voor je kind en helpen bij de start van een mooie loopbaan. Er is op de arbeidsmarkt steeds meer vraag naar aanpakkers die goed met hun handen kunnen werken. Is jouw kind een echte doener? Dan kan de BBL-opleiding voor Interieurvakman m/v niveau 2 en 3 weleens een heel geschikte keuze zijn voor jouw kind!

 

Keuze uit drie ambachtelijke beroepen

De BBL-opleiding voor Interieurvakman m/v omvat drie verschillende ambachtelijke beroepen in de woonbranche: woningstoffeerderkeukenmonteur en parketteur. De opleiding biedt 100% baangarantie, want in de woonbranche is voor goede interieurvakmensen altijd werk. En met alle praktische en technische vaardigheden die  tijdens de opleiding worden geleerd, heeft je kind een leven lang plezier. Binnen de woonbranche, maar ook daarbuiten. Voor allround vakmensen is er altijd een baan.

 

Actief bezig zijn

Een opleiding moet passen bij het karakter van je kind. De opleiding voor Interieurvakman m/v is bij uitstek geschikt voor kinderen die niet van stilzitten houden, lekker bezig willen zijn,  graag met hun handen werken, niet achter de boeken willen zitten en een kantoorbaan al helemaal saai vinden. Klopt dat profiel? Dan kan de opleiding voor Interieurvakman mv  een heel geschikte keuze zijn voor jouw kind!

Lees hier meer over de opleiding voor woningstoffeerderkeukenmonteur of parketteur. Daar staat welke vaardigheden nodig zijn en wat tijdens de verschillende opleidingen wordt geleerd.

 

Alle voordelen van een vakopleiding in de woonbranche

We zetten alle redenen om enthousiast te worden voor de opleiding voor Interieurvakman m/v op een rij:

  • De BBL-opleiding combineert werken en leren tegelijk: dat houdt in vier dagen werken en 1 dag naar school. Jouw kind start met een leerbaan bij een erkend leerbedrijf en verdient meteen een salaris.
  • De kosten voor de opleiding zijn laag en worden vaak door de werkgever betaald. Er wordt dus geen studieschuld opgebouwd. 
  • De BBL-opleiding voor Interieurvakman m/v is een relatief korte opleiding van 2 of 3 jaar. Dit betekent een snelle start  op de arbeidsmarkt.
  • 100% baangarantie! In de woonbranche is er altijd werk voor goed opgeleide interieurvakmensen. Ook buiten de branche zijn goede vakmensen gewild.
  • Er worden allerlei praktische en technische vaardigheden geleerd. Altijd met de nieuwste materialen, technieken en producten die nodig zijn voor het leggen van vloeren, het monteren van gordijnen of het plaatsen van keukens. Zoveel allround kennis is de  basis voor een succesvolle loopbaan.
  • Er is er ook volop ruimte voor eigen creativiteit en oplossingen. Dat maakt de opleiding extra boeiend en inspirerend.
  • Voor interieurvakmensen is geen dag is hetzelfde! En elke dag is er weer een nieuwe opdracht, op een andere locatie bij klanten thuis.
  • Een erkende vakdiploma biedt een mooie kans om ook  zelfstandig te gaan werken, door een eigen bedrijf te starten of als ZZP’er aan de slag te gaan.

Meer informatie

  • De  opleiding voor Interieurvakman m/v wordt verspreid over het land door verschillende ROC-scholen gegeven. Kijk hier voor het overzicht van de scholen, de locaties, niveau’s en de agenda voor de open dagen.
  • Om meer over de opleiding te vertellen, staan we regelmatig op beurzen, zoals Studiekeuzebeurs West en Midden. Kom gerust langs op de stand voor meer informatie.

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mail voor persoonlijk advies naar info@interieur-vakman.nl 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.