Scroll Top

Vind een (leer)baan

Student en op zoek naar een leerwerkplek? Of heb je al volop werkervaring en wordt het tijd voor iets nieuws? Zo vind je de baan die bij je past.

 Leerbanen voor BBL-studenten

De opleiding voor Interieurvakman m/v woningstoffeerder, keukenmonteur of parketteur is een BBL-opleiding. Een BBL-opleiding betekent een combinatie van werken en leren. Je zoekt een leerbaan en gaat in dienst bij een erkend leerbedrijf. Tijdens de opleiding ontvang je salaris van de werkgever.

Je werkt vier dagen en gaat daarnaast één dag per week naar school voor technische uitleg en algemene vakken zoals Nederlands, rekenen en burgerschap. Je doet dus vooral kennis op in de praktijk en niet zozeer uit de boeken. Je kunt met een BBL-opleiding starten als je 16 jaar of ouder bent.

 Vind een leerbaan

Je vindt een leerbaan via leerbanenmarkt.nl en vacaturesitewonen.nl. De school helpt je ook graag een passende leerbaan te vinden, dus vraag ernaar bij de docent. Of neem contact met ons op voor advies via info@interieur-vakman.nl

 

Banen voor overstappers

Wil je overstappen naar de woonbranche en aan de slag gaan als woningstoffeerder, projectstoffeerder, keukenmonteur of parketteur dan kun je solliciteren op een baan en aangeven dat je je wilt laten omscholen. Als je in dienst treedt bij een werkgever wordt een leertraject ontwikkeld om je de technische kneepjes van het vak te leren. Dat kan door middel van een interne opleiding, een versneld traject bij een vakopleiding of via gespecialiseerde trainingen van fabrikanten. Vraag naar de mogelijkheden als  je gaat solliciteren.

Meestal werk je gedurende 1 jaar onder begeleiding tot je zelfstandig aan de slag kunt. Zeker als je gewend bent om met je handen te werken, heb je in een paar maanden de basiskennis onder de knie.

Vind een baan

Kijk op vacaturesitewonen.nl of op andere vacaturesites voor vacatures voor woningstoffeerder, projectstoffeerder, keukenmonteur of parketteur en vraag bij het bedrijf naar de mogelijkheden om je te laten omscholen.
Of neem contact met ons op voor persoonlijk advies, via info@interieur-vakman.nl

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.