Geen mooiere branche dan de woonbranche!

De interieurvakman m/v is een onmisbare schakel. Met knap vakwerk, ook voor detail en aandacht voor klanten is hij/zij het visitekaartje voor je bedrijf! 

De woonbranche kan niet zonder goede vakmensen. En die zijn hard nodig. Daarom is de woonbranche een campagne* gestart om scholieren, instromers en nieuwkomers enthousiast te maken voor deze prachtige branche!

Al deze vakmensen in spe moeten ervaring opdoen in de praktijk en de fijne kneepjes van het vak leren. En daarna kunnen ze meteen aan de slag; scholieren die een BBL-opleiding volgen geven we immers baangarantie.

We roepen ondernemers dan ook op om zich op te geven als leerbedrijf. Maak jonge mensen enthousiast voor het interieurvak en meld je bij INretail om mee te doen aan het vinden en opleiden van nieuwe vakmensen.

.GEZOCHT: LEERBEDRIJF.

INretail over het belang van het leerbedrijf

Meer informatie:
Bert-Jan van der Stelt – Branchespecialist Wonen
bjvdstelt@inretail.nl

Aanmelden als leerbedrijf
Direct aanmelden als leerbedrijf kan op de site van SBB (Beroepsonderwijs Bedrijfsleven)

* Deze campagne is mede mogelijk gemaakt door brancheorganisatie INretail en het Sociaal fonds Fashion, sport en Lifestyle.

Wie-zijn-wij
De opleiding interieurvakman m/v duurt 2 of 3 jaar. Je werkt vier dagen en gaat één dag naar school. Zodra je begint, krijg je salaris. Dat is nog eens een mooie start!